Alpha Cursus

By | Uncategorized | No Comments


In januari 2018 start er een Alpha Cursus in het Staartlicht

De Alpha Cursus is een basiscursus over het christelijk geloof (meer informatie vind je ook op www.alpha-cursus.nl).

Tijdens de cursus ontmoet je allerlei mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen vragen over het geloof. Daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een ontspannen en eigentijdse manier over het christelijk geloof gesproken.

We starten op 30 januari 2018. Eén keer per week komen we bij elkaar op dinsdagavond. Op 17 april is de cursus klaar. We gaan ook een weekend met elkaar weg (zaterdag en zondag).

De cursusavonden beginnen we altijd met een gezamenlijke maaltijd. Voor het eten vragen we een vrijwillige bijdrage van € 3,- per keer. De cursus en het materiaal zijn verder gratis.

We hebben vorig jaar een supergezellige cursus gedraaid en we hopen dat ook in 2018 weer veel mensen zich aanmelden. Ken je iemand (vriend, vriendin , buurvrouw of collega) die geïnteresseerd is in het geloof, maar er nog niet zoveel van af weet? Nodig hem/haar uit om samen de Alpha Cursus te volgen. Of misschien heb je zelf wel interesse om mee te doen?

De Alpha Cursus wordt gegeven in het gebouw van Staartlicht.

Start: 30 januari 2018
Tijd: 19.00 uur-22.00 uur
Adres: Maasstraat 23, Dordrecht
Duur van de cursus: 12 dinsdagavonden en een weekend

Op 30 januari is de eerste avond. Dit is een speciale introductie-avond zodat je kunt kijken of deze cursus iets voor je is. Ook deze avond zal beginnen om 19:00 met een gezamenlijke maaltijd.

Voor meer info of aanmelding kun je bellen: Bertine van Leeuwen, tel. 06-36187980 of mailen naar alpha@kerkindordt.nl.